Avantajele Anvelopelor Michelin

Autovehiculele de astăzi sunt echipate cu o multitudine de dispozitive de sigurantă, dar cu toate acestea, nu este un dispozitiv de sigurantă mai important decât anvelopele.

Anvelopele reprezintă o investiție majoră, și una la care șoferii trebuie să i-a decizii cu privire la un nou set, de fiecare dată când se uzeaza cel vechi. Alegerea unei anvelope de înlocuire poate fi greu, deoarece există atât de multe alegeri, și distribuitorii de anvelope iți vor spune tot ce vrei sa auzi pentru a-și vinde marfa.

Dintre toate tipurile de anvelope comercializate de compania noastră, anvelopele Michelin vă oferă o performantă exceptională și confort, cu o uimitoare garanție de 90.000 de kilometri. Această anvelopă este cea mai bună, fiind evaluată de Consumer Reports, cît și de TireRack, evaluări independente de consum şi clasamente.

B&T Anvelope Timisoara comercializează anvelope Michelin la cele mai competitive prețuri online și nu numai. Cu ajutorul echipei noastre experimentate și profesioniste, va fi foarte usor să alegeți anvelopele Michelin ce se potrivesc cu masina dumneavoastră. Mai jos sunt cateva puncte cheie care i-au adus Michelin-ului titlul de cea mai bună anvelopă:

Anvelope Michelin dureaza mai mult

Cei de la Michelin cred că anvelopele trebuie să fie mai sigure, să dureze mai mult și trebuie sa ajute la reducerea consumului de combustibil. Proiectate și dezvoltate pentru a oferi o perioada de viața maximă posibilă, anvelopele Michelin vă permit să calatoriți, în medie, cu 20% mai mult decât concurenţii lor principali. Ei susțin cu încredere că anelopele lor furnizeaza unele dintre cele mai bune nivele de eficientă energetică de pe piată.

Anvelopele Michelin sunt mai sigure

Cand vorbim de anvelope Michelin, siguranța este întotdeauna o prioritate. De aceea toată gama de anvelope vă oferă o distanță de franare de până la 3 metri mai mică decât anvelopele normale pe drumuri ude.

Anvelopele Michelin utilizează o bandă de rulare unică din cauciuc pe bază de siliciu, care îmbunatațește performanța de fanare pe carosabilul umed, nu numai pe anvelopele noi cumparate, dar chiar și atunci când pneurile se uzează.

Acest compus de securitate durabil aduce un plus de rigiditate anvelopei, menținând tracțiunea pe toate anotimpurile și imbunatatind performanța de oprire .

Anvelopele Michelin ajuta la reducerea consumului de combustibil

Anvelopele Michelin vă pot ajuta să faceți economii uriaşe când vine vorba de combustibilul dumneavoastră prin reducerea costurilor de functionare. Semnul verde ”X” pe peretele lateral al unei anvelope Michelin indica angajamentul de a reduce consumul de combustibil prin furnizarea de eficiență energetică sporită.

Anvelopele sunt responsabile pentru reducerea până la 20% a consumul de combustibil a mașinii. Specialiștii Michelin lucrează pentru a reduce consumul de combustibil prin adaugarea unei forme de siliciu pe banda de rulare din cauciuc, care face anvelopele mai ușoare, fără a provoca distorsiuni vis-a-vis de componența chimică a acesteia. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că ele produc mai putină caldură și, prin urmare, se foloseste mai puțin combustibil. În medie, un set de anvelope Michelin economișeste până la 80 de litri de combustibil pe timpul duratei lor de viată.

Compania B&T Anvelope Timisoara se ocupă cu distribuția anvelopelor de înaltă calitate, având expertiza și experiența necesară pentru a vă orienta spre cea mai bună serie de anvelope Michelin pentru masina dumneavoastră.

Produse