Parteneri

Michelin

Michelin este pe primele locuri in fiecare piata de anvelope, precum si in serviciile de turism. Beneficiind de pozitia de lider tehnologic, capacitatea de inovare, produse si servicii de inalta calitate si branduri puternice, Michelin este capabil sa isi urmareasca strategia de expansiune la nivel mondial si sa imbunatateasca eficienta in fiecare aspect al afacerii sale.

BFGoodrich

In ultimii 130 de ani, de la prima masina vanduta in Statele Unite, trecand la inventia primei anvelope tubeless, la decolarile si aterizarile navetei Columbia si motorsport, anvelopele BFGoodrich au avut o viata aventuroasa!
Pe langa produsele extrem de eficiente, BFGoodrich aduce si acel ceva in plus ce o face o marca legendara: placerea de a conduce, senzatii intense sau aventuri extreme.

Kleber

Marca Kleber, acum parte a Grupului Michelin, a inceput productia in 1911 ca filiala franceza a producatorului american BF Goodrich cu sediul la Colombes, in apropiere de Paris. In anii '30 era vestita pentru anvelopele elegante cu perete lateral alb. In 1945, odata cu mutarea sediului companiei in Avenue Kleber din Paris, isi schimba numele in Kleber-Colombes iar in 1947 lanseaza prima anvelopa speciala de iarna pentru autoutilitare cu un urs polar pe flancuri, simbol ce avea sa devina sinonim cu anvelopele de iarna ale marcii. In 1951, Kleber-Colombes devine prima marca ce ofera o anvelopa fara camera (tubeless) fiind cu ani buni inaintea concurentei.

Fulda

Fondat in 1900, Fulda este de asemenea producătorul german de anvelope, care dezvoltă produse de calitate ce asigură o performanţă sigură şi de durată şi oferă un excelent raport calitate-preţ. Cu o cotă de piaţă de aproximativ 10%, Fulda este astăzi una din mărcile de varf din Germania, oferind o gamă de produse fiabile, de calitate superioară pentru echiparea autoturismelor, camionetelor, camioanelor şi vehiculelor agricole.

Dunlop

Dunlop este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de anvelope care dezvoltă, produce şi vinde pneuri pentru turisme, vehicule comerciale şi motociclete.
Cauciucurile Dunlop echipează variante originale de prestigiu: mulţi producători de autovehicule folosesc anvelope Dunlop pentru echiparea originală.

Bridgestone

Companie infiintata in 1931 in Japonia de catre Shojiro Ishibashi, Bridgestone este acum un nume foarte cunoscut in transporturi, atat de marfa cat si de persoane. Compania produce anvelope pentru aproape tot ce se misca pe roti.

Firestone

Firestone este o marca a Bridgestone Corporation.

Goodyear

Goodyear este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de anvelope, cu prezenta in majoritatea partilor lumii. Impreuna cu filialele si companiile asociate, Goodyear dezvolta, promoveaza si vinde pneuri pentru toate utilizarile.

Tigar

Infiintata in Serbia, compania Tigar si-a imbogatit in permanenta experienta in productia de anvelope, printr-o serie de colaborari cu companii prestigioase in domeniu. Astfel, in 1978 a incheiat un parteneriat puternic cu BFGoodrich.

Taurus

Tauruas este o marca a grupului Michelin.

Kormoran

Marca a grupului Michelin, produce anvelope pentru autoturisme, autoutilitare si camioane. Initial un producator polonez de anvelope, Kormoran a inceput un program strategic de retehnologizare in 1995, odata cu intrarea Michelin in actionariat iar dupa 2000 a vandut peste un milion de anvelope in Europa. Pretul redus si calitatea buna sunt caracteristicile principale ale marcii produse acum in mai multe fabrici Michelin, inclusiv in Romania.