Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate se referă la colectarea și utilizarea informațiilor personale pe care ni le furnizați atunci când vizitați acest site.

Webinvolve S.R.L. este conștient de importanța protejării informațiilor colectate despre dvs., în mod special a acelor informații care sunt capabile să vă identifice ca individ ("informații personale"). Acest document este cel care guvernează modul în care colectăm și utilizăm aceste informații. Această Politică ar trebui verificată periodic pentru ca dvs. să fiți la curent cu orice posibile modificări apărute.

Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Informații colectate

Informațiile pe care le colectăm diferă in funcție de modul in care folosiți acest site. Este posibil să utilizați siteul fără a fi necesar să ne furnizați informații personale, dar dacă doriți să folosiți unele dintre serviciile pe care vi le oferim, este posibil să vă fie cerute informații personale, ca: numele, adresa de e-mail, adresa fizică, numere de telefon. Aceste informații sunt colectate numai atunci când acceptați voluntar și în cunoștință de cauză trimiterea lor către noi. Ne angajăm ca în fiecare pagină unde vă cerem aceste informații să punem un link către acest document pentru a-l putea consulta ori de câte ori este cazul.

În plus față de informațiile personale sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informații anonime care ne ajută să înțelegem mai bine cum este folosit site-ul și cum putem să ne imbunătățim serviciile pe care le oferim. Aceste date includ, dar nu se rezumă la, adresa de IP a computerului cu care accesați site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit și timpul petrecut în site.

Atunci când vizitați site-ul este posibil ca date despre dvs. să fie colectate și de părți terțe ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului și sisteme de publicitate online.

Utilizarea informațiilor

Informațiile personale pe care vizitatorii le prezintă pe site-urile noastre sunt folosite doar în scopul în care au fost prezentate în afara de cazul în care noi dezvăluim/publicăm alte utilizări în această Politică în momentul colectării informației. Copii ale corespondenței trimise de pe site, care ar putea conține informații personale, sunt stocate ca arhive doar pentru păstrare și back-up.

Dezvăluirea informațiilor

Cu excepția cazului în care ați aprobat (Politica) sau unde dezvăluirea este necesară pentru atingerea scopului în care informațiile au fost prezentate, informația personală poate fi dezvaluită/publicată în situații speciale, în care noi avem motive să credem că este necesară identificarea, contactarea sau acționarea legală împotriva oricui dăunează, ofensează sau se amestecă (cu sau fără intenție) în drepturile sau proprietatea noastră, a utilizatorilor noștri sau a altor persoane cărora astfel de activități le-ar putea dăuna. De asemenea noi vom face cunoscute informații personale când în mod cinstit credem că legea necesită/solicită dezvăluiri.

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, Webinvolve S.R.L. le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifică în alt fel:

  • pentru a va confirma comenzile de produse și servicii pe care le-ați achiziționat în sistem on-line și a vă furniza informații suplimentare cu privire la acestea;

  • pentru facturarea produselor și serviciilor comandate de dumneavoastră;

  • pentru livrarea produselor și serviciilor comandate de dumneavoastră;

  • pentru transmiterea de informații despre promoții, oferte, mesaje publicitare și de marketing prin postă, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele și serviciile Webinvolve S.R.L.

Securitate

Noi ne străduim să asigurăm securitatea, integritatea precum și să protejăm sfera privată a informațiilor personale prezentate, să revizuim și să actualizăm măsurile noastre de securitate în concordanță cu tehnologiile actuale. Din păcate nici o transmitere de date prin internet nu este garantată ca fiind în totalitate sigură.

În orice caz noi ne vom strădui să luăm orice măsuri rezonabile pentru protecția informațiilor personale pe care dvs. le transmiteți nouă sau din produsele și serviciile noastre online sau offline. Odată ce primim informațiile dvs. vom face eforturi pentru a asigura securitatea lor în sistemele noastre.

În afară de aceasta, angajații noștri și furnizorii de servicii legate de/asociate cu sistemele noastre de informații sunt obligați să respecte confidențialitatea oricăror informații personale aflate în posesia noastră. Noi nu ne vom asuma răspunderea pentru cazuri/accidente ca urmare ale acceselor neautorizate la informațiile dvs. personale.

Actualizare

Această pagină poate fi actualizată fără notificare. Vă încurajăm să revizuiţi conţinutul periodic.

Produse