B&T Euromaster

Calatoriile tale:
- drept, tot inainte

Tarife geometrie computerizata

Autoturisme

De la 150 RON
TVA inclus
Variante:
 • 1. Autoturisme cu reglaj din constructie doar punte fata:
  150 RON
 • 2. Autoturisme cu reglaj din constructie punte fata + spate:
  160 RON - doar punte fata
 • 3. Autoturisme cu reglaj din constructie punte fata + spate:
  240 RON - punte fata si punte spate

Camionete, 4x4 si SUV

345 RON
Tva inclus

Camion

450 RON
Tva inclus

Camion 8X4

980 RON
Tva inclus
Informatii:
 • Dereglarea unghiurilor direcției / suspensiei are drept consecință tocirea cu uzură neuniformă a anvelopelor, uzura accelerată a pieselor din ansambul direcției autoturismului și dificultatea de a îl conduce în linie dreaptă.
 • Programeză-te la operațiunea de geometrie ori de cate ori se schimbă piese din ansamblul de direcție / suspensie al autoturismului, astfel vei scăpa de cheltuieli viitoare neprevăzute și vei conduce în siguranță.
 • Pentru a evita aglomerația și posibilitatea de a nu găsi locuri disponibile în service, recomandăm programarea autoturismelor din timp.

Trimite un mesaj

Produs adaugat la comparatie

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".